Afternoon Tea med Liz

Istället för te blev det kaffe. Kaffet på Fairmont är så gott.

När personalen kom in med kaffet hade det med sig en box som de ställde ned framför oss på bordet. De drog ut lådor och öppnade dörrar på boxen och där fanns massor av godsaker. Kom ytterligare personal med kakfat, fruktfat och scones och jag som ofta nöjer mig med en slät kopp kaffe 🙂 Behövde ju inte gå hungrig därifrån.

Det var små croissanter med mozzarella och tomater på, laxbakelser med ostkräm, svanar i kex med durianfrukt och sesamfrön, svamptartarer, cheesecake, kinesiska dadlar, Choklad lejondrakar, jordgubbsbakelse, frukt, scones och ja desserterna var mastiga men de var också goda.

När vi hade smakat på det mesta ville Liz bjuda mig på en cocktail. Vi tittade igenom drinkmenyn medans personalen plockade undan desserterna som blev kvar. Blev mängder kvar som jag fick med i en doggybag.

När vi är på gång och ska beställa var sin drink ringer Krister frågar om han kan komma dit eller om jag är på väg hem. Liz tycker han ska komma.

Det slutar med att vi hamnar med Harald(GM Fairmont) och Liz i baren med coctails och wiskey i glasen. Lite tilltugg fixade Matteo (chefskocken) fram efter att han och Edwin anslutit till vår mini middag allt för Mr Krister 🙂

/Trevlig onsdag Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *