Cykelbrutta

Idag igen, har blivit en riktig cykelbrutta, men man måste vara på sin vakt i trafiken hela tiden. Det är kaos och då menar jag kaos😱.

Det här fotot är taget hemma ifrån vår balkong och då är det lugn trafik. Är dessutom bara dubbla körfält som behöver passeras.

Jag lovar jag är rädd om mig och kör där jag kan på gångbanan, så de promenerande kineserna är nog inte så glada på mig. Fast vad gör det. De själva cyklar, kör moppar och vespor själva på gångbanan och använder de också som parkering. Det är kaos😂.

Att åka och gå mot rött får man inte. Får vara försiktig ni ser vi är övervakade.
Här är en korsning som inte är allt för rolig att ta sig över, får trampa fort som fan med ett huvud snurrandes med blicken åt alla håll samtidigt.
Det är bra med tidsskyltar för då vet man när man får åka. Det är bra de talar om var bilar ska åka och moppar/cyklar för det fungerar inte riktigt ändå. Också bra att de har skyltar för att det är förbjudet att tuta också, för det förstår ni väl också att man inte gör😱

Moppar/Vespor är väldigt vanligt transportmedel och används till allt.

Här som familje transport. Pappa och barn tar sig en tur.
Här i jobbet. Trädgårdsarbetare. Sopkvasten hänger efter.
Varutransport. Så här kommer våra paket levererades hem till oss.
Ytterligare arbetsfordon. Gammalt kabelspill som ska kastas någonstans. Det är lunchvila hon sitter och sover över moppen. När jag stannade och tog kortet vaknade hon😱.

Jag föredrar dock cykel, kan jag inte köra så fort på.

Det här är en ”Hellobike” finns fler andra cyklar att hyra men de här fungerar bra.

Ett svar på ”Cykelbrutta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *