Rådjursmatning på Purple Mountain (18 September)

Efter en vecka med många långa promenader. IKEA shopping, Koreansk massage mm var det avslappnande att starta fredagen att tillsammans med några vänner mata lite rådjur i en park.

Jag vågade dessutom ta Metron idag. Andra gången jag åker Metro sedan vi kom tillbaka i mars till Kina.

Mask, Glasögon och Keps då ser jag inte när alla stirrar och fotar mig 🙂

Eftersom jag är van att åka didi så såg jag till att ha gått om tid till mitt mål och kom då naturligtvis alldeles för tidigt. Det går så mycket fortare att ta tåget i Kina än att åka bil. Trafiken är alltid kaos utom på nätterna förstås, då är det bättre att ta bilen 🙂

Blev en paus i solen med en glass medans jag väntade på mina vänner. Ja det blev faktiskt 2 stycken glassar. Som alla barnen så tappade jag naturligtvis glassen på marken och blev tvungen att köpa en ny.

När mina utflykts vänner dykt upp så promenerade vi till rådjuren som vi skulle mata. Nedan lite bilder från rådjurs parken.

Vi fortsatte sedan vår promenad vidare på Purple Mountain.

/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *