Lite matprovning och balkong mys innan hemfärd

Ja då var det 3 dagar kvar innan flyget mot Sverige. Klyvna känslor då Krister stannar kvar ett tag till och jag åker hem själv.

18 juni hade Madde och Lillemor bokat sin resa till Sverige och då gjorde jag likadant. Skönt med lite sällskap hem till Sverige, tråkigt att flyga själv.

Innan jag åkte hann jag ta den sista vaccinsprutan.

Vi hann med ”matprovning” på restaurang ”Brown Stone” med Madde och Andreas. Mat med spanska inslag väldigt gott.

Lite balkong mys i den fuktiga värmen som är hemsk emellanåt. Vår lägenhet är så varm och när vi har fullt ös på AC:n i alla rummet då går elen och vi får strömavbrott. Krister ska flytta oss till ny lägenhet och så hoppas vi det blir bättre. Fungerar inte utan air condition i Kina just nu.

….och så var det den tråkiga packningen. Fick stuva om lite på torsdags kvällen innan jag skulle åka då en av väskorna hade över 23 kg som är max för varje incheckad resväska. När jag var klar hade jag dryga 21 kilo i varje väska, resten fick handbagaget ta.

Resan på fredagen gick bra. Flög med planet 8:50 ifrån Nanjing till Beijing. Strax före halv 11 var vi i Beijing. Åt lite innan vi gick på nästa plan som avgick 13:20 till Sverige. Tur vi fick i oss lite mat innan avresan, maten på planet var ju inte den allra bästa.

När vi väl landade på Arlanda ca 22:30 (svensk tid ca 16:30) då åkte tröjan på. Sverige hade ju vunnit sin fotbollsmatch.

Äntligen hemma i Sverige/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *