Ny vecka

Igår var det måndag och som ofta går vi på Taco afton på Luga´s på måndagar så även denna kväll. Och kineserna firade ”8:e dagen i 12 månaden i Kinesiska kalendern”,så Alice bjöd oss på ”Laba porridge”, Laba Congee eller 腊八粥. Det är som risgrynsgröt med bönor. Smakade typ som det ser ut ”Ingenting”.

Se Wikipedia

När vi gick därifrån insåg vi plötsligt att vi behövde toalett och det var kallt ute så vi tog var sin cykel och gissa om min cykel jag hittade gick bra. Hjulen på denna cykel hade nog gjort sitt redan, det vobblade åt alla håll men jag hade bråttom hem och inte tid att byta cykel.

Nina i full fart

Idag var det dax att åka till Raffles för att ta 3:e dosen vaccin och vad gör jag… När jag nästan är framme upptäcker jag att jag glömt pass och vaccinkortet hemma på hotellet. Blev en onödigt dyr resa och lång resa 🙂

Chauffören som denna gång förstod engelska skrattade åt mig. Hoppas det här var sista gången jag glömde passet och kanske sista gången till Raffels. Ska se till att vi fortfarande håller oss friska från allt och med 5 doser(3 kinesiska och 2 svenska) ska vi väl klara oss från covid?

Som vanligt var det lite halv kaos i trafiken och en och annan galen cykel/moppe med packning.

Fortsatt trevlig vecka/ Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *