Shopping Måndag (7/9)

Idag var jag på en mindre shoppingrunda men då blir det ju billigare också.

Tog en didi(taxi) till Wonder city (stort köpcentra på fler våningar som har flera 100 affärer och restauranger). Handlade där 2 blusar, en kjol och ett fruktfat. Åkte sedan didi vidare till ett annat stort köpcentra, Golden Eagle. Där tog jag lunch på Marzano. Sallad och lite Prosecco för att fira mina inköp.

Valde att sitta utomhus och äta min mat. Det är inte så varmt ute nu och det är svalare i luften, så man vill ju passa på. Jag fick som jag ville men det skulle bli en lång diskussion innan jag fick sitta ute oh njuta av solen.

Kineserna de dör bara de får se solen, kan ju tappa sin vitbrända hud. Att de kan svettas ihjäl pga det är för varmt det bekymrar dem inte.

Solen kanske inte alltid är bra men undra om det är bra och röka hela tiden. Aldrig sett människor röka så mycket som kineser.

Skål för fintväder och jag fick sitta utomhus och äta

Dagens inköp, 2 blusar, en kjol, ett fruktfat, lunch och ett glasprocesso och 2 taxiresor. Kostade mig 988 yuan. Hemma i Sverige hade pengarna knappt räckt till Taxiresorna jag gjorde.

/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *