Tillbaka i Nanjing

Efter nästan en månad hemma i Sverige, så var det återigen dags att flyga tillbaka ”hem” till Nanjing. Måste erkänna att jag inte trodde det skulle bli så att man skulle kalla både Nanjing och Västerås för ”hemma”, men så är det nu. Lätt förvirrande, kanske dags att börja med hemma hemma respektive hemma…. nej låter nog bli det.

Fick skjuts upp till Arlanda, skönt att inte behöva ta flygbussen för en gångs skull. Bara jag Krister som flög tillbaka nu, den andra halvan har ytterligare några veckor kvar i Sverige.

Precis som på vägen till Sverige flög jag med Finnair via Helsinki, känns kortare och mer ”rätt” än att flyga via Frankfurt eller Beijing (Lufthansa respektive SAS). Finnair flyger från den rätt tråkiga Terminal 2, men det finns faktiskt en lounge på övervåningen bakom O’Learys. Inte den direkt finaste loungen, men ändå, skönt att bara kunna slappa.

Loungen på Terminal 2, Arlanda

Vyerna man ser från luften i ett flygplan är helt magiska, kommer aldrig få nog av dem!

Flyget till Helsinki gick fort, max en timme mellan Arlanda och Vanda. Väl i Helsinki hade jag ca 3 timmar att fördriva. Tror inte jag varit på en enda flygplats som inte är under ombyggnad. Underbart vacker vänthall att fördriva tiden i.

Vänthallen på Vanda flygplats i Helsinki

En lång flygresa senare landar jag (trött) i Nanjing

Lite skillnad på luftkvalitén syns när man landar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *