Igår var Nina och jag bjudna på en Welcome to China dinner.
Med på middagen var kollegor ur ledningsgruppen för bolaget. Jag och min chef, Ben, åkte från jobbet medan Nina blev hämtad av Bens chaufför utanför vårt hotell.
Stället låg magnifikt på en udde vid en av Nanjings många små sjöar.
Vi serverades många olika maträtter, nudlar, fläsk, groda, grönsaker, tofu och ett magiskt gott vin
Till huvudrätt fick vi något vi alltid varit lite skraja för, blowfish, dvs den giftiga fisken som om den inte tillagas rätt är dödlig. Oj vad god den var! (och vi överlevde)
Ser väldigt gott ut 👌😍
Ni som gillar utmaningar, testa att äta med pinnar🥢😋
Barnens farmor åt med pinnar efter en vecka i Beijing-04…värre med toaletterna utan stol dock…då höll hon sig…70 år ung då 🙏
Det var väldigt gott! och ja, självklart äter vi redan mest med pinnar. Vad gäller toaletterna så ja, undviker de med bara ett hål i golvet. Har tack och lov en vanlig stol här på jobbet (dock utan sittring…)