8-9 Maj

Helg igen med Party och framförallt en Fransk Brunch att se framemot på Vancouver Grill.

Har skaffat mig en stylist som jag ringer till om lite hjälp när det är dax för party och idag fick hon ta det slutgiltiga beslutet vad jag skulle ha på mig, när jag till sist bara hade två klänningar med accessoarer kvar av det jag valt mellan. Lite kul att bli ompysslad.

Festen var på takterassen på Kempinski hotell och det var tur jag hade en sval klänning för termometern visade på 25-26 grader denna kväll.

Lite foton när vi partar loss.

Söndag och den efterlängtade Franska brunchen. Smakerna var så där och Boeuf Bourguignonne som fanns med som en av rätterna man kunde välja på hade makaroner som tillbehör. Croque Madame var torr och hade någon senapssås på sidan i en skål. Fick lite Kir Royal men det var ingen Crème de cassis i utan som vanligt något annat när man får den i Kina. Pastisen glömde vi bort :-(, men det fanns andra goda bubbel och vita franska viner att dricka till maten.

/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *