Äntligen fria ur karantän

Äntligen är vi utsläppta ur karantän. Vi åkte hemifrån 1 oktober och blev fria 30 oktober. Nu väntar 6 tester inom loppet av en månad på hemmaplan så några längre resor just nu blir inte av.

Journalist/Mr Ace

Vi har cyklat och promenerat och kollat in våra gamla nejder och allt är och ser ut som det ska förutom vattennivån i floden som är extremt låg just nu. Det är över 20 grader om dagarna fortfarande i Nanjing så det är shortsväder än så länge. Frågar ni kineserna så har flera börjat använda vantar och kappa/rockar.

Nivån i floden är extremt låg just nu och de har gjort en plats för en ny stolpe för de extrema flödena som var under år 2020. Då Yangtze River på grund av sitt höga flöde gav förödande konsekvenser genom hela landet. Bilder från nu….

..och då

Då vi kom ut på Lördag morgon hann vi med och fira lite Halloween också. Några kära återseenden har det också blivit på James Bar, Luga´s, Wagas, Ritz Carlton, 1886 och Blue Frog.

Precis som Mr Ace’s löpsedel till ”Nanjing news” så var högsta prioritet ett besök hos Steven. Vi fixade kalufserna och fick gokaffe. Ett kärt och dyrt återseende 🙂

Krister hann även bryta mot Kinesiska regler under de första dagarna i friheten 🙂

God fortsättning på nästa vecka

/Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *