Rum 31702

Medan Nina sitter i vår lägenhet är jag tilldelad en ”tom” lägenhet några våningar under våran.

Den är likadan som våran förutom att den är spegelvänd.

Shawn, som är general manager för hotellet hade fixat vatten, frukt, chips, öl och vin åt oss så att vi skulle ”överleva” veckan. Skönt att man får support, det värmer!!

Man känner sig välkommen 🙏

Skönt att kunna beställa mat själv igen och inte vara tvingad till de kinesiska matlådorna.

Faktiskt inte lika lätt att motivera sig att träna här som det var i det lilla rummet i Beijing. Trots att jag med lätthet får ihop 60m per varv istället för ca 16m per varv. Ett par träningspass har det blivit.

I Beijing fick jag ihop över 230000 steg och 185km… huvva… och sammanlagt 1866 minuter…

Tränings, feber och testdagbok från karantän i Beijing

Idag (29/10) har ”sista” testet för dessa två karantäner gjorts. Totalt är jag uppe i 17 test på 27 dagar, då är inte testet i Stockholm innan avresa medräknat. Denna gång var det 2x(näsa+hals) som gällde. Dvs 4 tester… Antar att de två paren av tester skall till två olika lab för analys. Här kan man inte lita på någon/något…

Igår gjorde vi lite fotografering mellan våningarna:

Tur Internet även är bra i lägenheten så att det inte är några problem att jobba, och inte kan jag heller klaga på utsikten från ”kontoret”:

Nu är det bara att vänta av tills de kommer med alla signerade papper imorgon som bevisar att jag är frisk så att vi båda kan komma ut i samhället igen…. en månad senare…

Sköt om er

/Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *