En härlig sommar

Vilken härlig sommar det blev hemma i Sverige. Trodde nästan ett tag att det skulle bli som i julas att bara jag kunde åka hem men tillsist lyckades även Krister ta sig hem till Sverige.

Framförallt var det härligt att träffa Pontus och Christoffer igen som vi har saknat. Krister har inte varit hemma sedan mars 2020.

Under de 2 (Krister) respektive 3,5 (Nina) månaderna vi varit hemma i Sverige har vi hunnit med att träffa släkt och vänner, men också haft lite semester och bara njut av Sverige då vi inte arbetat. Vi såg också till att få det svenska vaccinet när vi var hemma, så nu har vi 4 doser covid vaccin bra eller dåligt, vem vet…

2 doser Sinovac Vero och 2 doser Biontech Comirnaty

Då vi hade lite semester hann vi med en liten tur till västkusten. Vi övernattade på hotell ”Radisson Blue” i Nordstan (Göteborg) och vi bodde på ”Strandflickornas Havshotell”(Lysekil).

Det regnade en hel del när vi var i Lysekil men vilken pärla det är att bo vid havet och vakna utav havsbruset. Blev promenader på klipporna och en massa Moule Frites. Vi stannade till i Olsfors och överraskade Benedicte och Rikard (Kina vänner)

Vi blev bjudna på god mat och dryck och Benedictes egna delikatesser. En riktigt trevlig helg.

Krister och jag hann också åka en vända till vårt kära Gotland och här bjöds det på strålande sol och sommar värme så vi badade men vattnet var inte varmt i den Blå lagunen, det var is kallt.

Förstås var vi ute på Fårö och gick bland raukarna. Vi besökte en av Gotlands äldsta stenkyrkor, Garde Kyrkan. Vi promenerade utmed havet vid Lickershamn och besökte några nya restauranger (Tack Ann-Louise för rekommendationerna). Det var riktigt härliga sommarnätter när vi var där.

Underbart att ha en härlig sommar att tänka tillbaka på när vi landar i Kina och ska överleva 4 veckor i karantän.

/Nina & Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *