Första sticket

Den 27 april tog vi första dos av vaccin efter att bokat själva hos läkare vi har. Eftersom vi inte visste när det skulle bli annars. Jag säger bara …

Vaccin vi skulle ha tagit i början av året blev framskjutet hela tiden och när vi helt plötsligt var på semester i Sanya (22 mars) skulle vi varit på Kristers jobb för vaccin. Nästa datum blev det helt plötsligt inställt dagen innan, eftersom de skulle ha vip-gäster på arbetsplatsen. När kineserna inte kunde få till med datum bokade vi in oss hos vår läkare, tur var det för inte förrän den 6 maj…. ska de på Kristers arbetsplats få första dosen och när får de då den andra?

Vi ville inte vänta, har bestämt vi ska försöka åka hem till i sommar och då vill vi vara säkra på att vi hinner med båda doserna. Nu har vi datum den 15 juni för dos 2.

Det var en hel del papper som skulle skrivas på. Här sitter Krister och går igenom att hans uppgifter stämmer och vilket läkemedel och biverkningar det kan ge oss. Efter det får han signera på svarta plattan att allt stämmer och att han godkänner detta.

Äntligen var det vår tur nu hoppas vi att alla vi känner som inte kunnat eller fått ta vaccin än gör det när de kan. /Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *