Fraiser suites ska stänga för renovering

Då var det 31 mars och dax för oss att lämna Fraiser suites för en ny lägenhet i Somerset.

Trist att det blivit så här men kul att flytta till något nytt. Fraiser suites ska inte upphöra utan de har byggt ett helt nytt hus på andra sidan floden, men vi tycker det är långt från allt och att de nya lägenheterna blir alldeles för små.

Vi har därför bestämt att vi flyttar till Somerset som är ett befintligt äldre hotellkomplex inte långt från det vi har bott nu. Från röda pricken till den blå har vi flyttat ca 4 km.

Det var mycket att packa, tänk vad man samlar på sig. Packa ja jag satt och tittade på och pekade med fingret och ibland hela handen på vad som skulle packas och ändå lyckades kineserna packa ner några koppar och en tillbringare som var hotellets. På varje Kaffekopp stod till och med namnet Fraiser suites och ändå lyckades kineserna packa ner det i en kartong 🙂

Kopparna fick de order av sin arbetsledare att packa upp då jag såg att de försvunnit. Tillbringaren fick de packa upp i lägenheten på Somerset som vi sedan fick ta med tillbaka dagen efter när vi checkade ut.

De var nogranna med packningen. De fick ihop 73 flytt lådor. Vet inte hur det gick till men det var lite i varje låda och mycket papper. Bra för de lyckades ändå tappa en vin kartong med 6 flaskor vin varav 3 gick sönder. Tack för det vin för 6000 yuan.

Kristers elorgel som redan var nedpackad i sitt fodral fick massa skyddsplast omkring sig.

Från början var de 5 arbetare och en arbetsledare men när de skulle plocka ut kartongerna rasade de in folk tror de var över 10 personer som bar kartonger ned till lastbilen. Det blev ett eko i vår lägenhet när de fick gå trotts hotellmöblerna som stod kvar.

Mr Krister fick arbeta idag och Mrs Nina sköte bossandet över kineserna, så idag fick hon signera papper. Ibland får jag stiga i graderna när ordinarie Bossen inte är hemma.

När Mr Krister kom hem igen fick jag ställa mig in i ledet och följa med bossen på en middag hos James. Mrs Nina är rätt nöjd ändå. James var på restaurangen idag och bjöd oss på lite ostron.

Sista natten i lägenheten ikväll imorgon möter vi upp flytt teamet i Somerset/ Nina &Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *