Japansk wine dinner med Galia

Dax för lite vinmiddag, idag på en japansk restaurang. Maten var supergod och vinerna var också bra. Fick prova ett Japanskt rödvin. Har aldrig druckit Japanskt vin förut med det var riktigt gott. 6 olika viner var det denna kväll. Kanske finns något att beställa hemma på bolaget, kan rekommendera alla.

Lite styling inför kvällen är ett måste :-), Krister ville inte vara med på bild 🙂

Värdinna för kvällen var Galia. En israelisk tjej som bott med sin man i Kina i drygt 20 år. För några år sedan började hon importera olika viner och har vinmiddagar lite då och då. Hon har även en butik och ett WeChat konto där man kan beställa vin av henne och får det hemkört.

Restaurangen var inte lätt att hitta men några kinesiska killar visade oss vägen.

Kvällen var välorganiserad och vi var ca 40 personer som var bjudna.

Maten var suveränt god. Det var olika små sushi-tapas (sashimi), dumpling, soppor, tysk snitsel och korv, lamm, krabba och mycket mer. Krabborna vi åt kom de först in och visade levande. Vi måste ju titta på dem och se om de kan vara goda först. 🙂

Trevligt sällskap. Det var folk från alla delar av världen. Tyskland, Tjeckien, Slovakien, Ryssland, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Sverige och Kina

Vi hade riktigt trevligt men längre än till 23:00 fick vi inte vara kvar då stängde restaurangen. Trevlig lördag det kommer bli fler besök till denna Japanska restaurang.

/Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *