Kinesiska transporter

Att transportera sig i Kina. Du gör det på ditt eget sätt, du väljer ditt eget fordon och du väljer exakt mängd och storlek på din transport precis som hemma i Sverige fast på ett annat sätt. I Kina är du mer kreativ i dina tankar omkring vad och hur du transporterar dig och det gillar vi.

Om du för visso skulle tappa något är det bara att stanna och plocka upp det. Finns ingen i Kina som har bråttom eller tycker du är i vägen ifall du behöver stanna i trafiken och plocka upp något du tappat👍🏻. Tiden har ingen betydelse utan det är tuta och köra som gäller och nån gång kommer väl transporten fram.😳

Någon som transporterar lite trävirke. Ser ut att sitta bekvämt på moppen 🙂

Hoppas alla dessa paket kommer fram hela. Kan inte varit lätt att få dit dem och kan knappast vara lätt att lyfta bort något utan att något annan faller av.

Förutom Didi, Taxi, Lokalbuss, Metro, Spårvagn, Tåg, Snabbtåg mm finns även privata små bussar för person transport. Väl inredda för en bekväm resa.

Finns många snygga hojar i Kina. Var man köper dem vet jag inte exakt. Många är kanske egen tillverkade :-).

Lite hojar att välja mellan när du arbetar eller för att ta dig fram på din lediga tid.

Är du på middag en kväll och blir sugen på ett glas vin eller annat med alkohol i är det bara att ringa efter en didi förare som kör hem dig och din bil.

Du kan även haffa dem direkt på gatan. De åker på små elcyklar som är ihopvikningsbara och har reflexvästar på sig så du känner lätt igen dem. Praktiskt 🙂

Välkommen till Kina och prova på en av dessa transportsätt 🙂

Slutligen en liten TV-leverans…tur man inte beställt en Philips TV…

/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *