Labor Holiday

Vi firar just nu ”Labor Holiday” (söndag – onsdag). De flesta företagen har haft stängt fram till torsdagen men skolbarnen fick börja redan på tisdagen. Krister har arbetat (haft en del att göra på jobbet just nu och så vill han få lite dagar att byta mot senare så vi kan åka hem tidigare). Nu är det nära, typ 4 veckor kvar men vi har inga biljetter än.

Då i princip alla kollegor varit lediga arbetade han hemifrån och vi kunde göra någon promenad tillsammans. Kineserna fiskade under sin ledighet men de flesta av dessa fiskare har nog inga jobb.

Ana och jag var ute och åt mat tillsammans och hennes lilla Mariana. Hon älskade morotsoppan hon fick till lunch.

Vi gjorde som kineserna en dag och tog oss en picnic till kvällsmat. Vi vågade tänja lite på de kinesiska lagarna och tog också med oss en flaska vin till maten och det gick bra ingen sa något. En del kineser tältade, åt mat, fiskade, promenerade i parken och så fanns de som som bara stod och glodde 🙂 Vi bara njöt.

Har också hunnit med en parkpromenad med Barbara och Galia. I parken vi besökte var kineserna i full gång med sång och dans och TaiChi och många dansare. Barbara och jag fick också en lektion i kinesiska av Galia.

Tanterna är väl lite coooola….

Har också hunnit med besök på gymmet och på nagelsalongen. Tänk vilken utsikt vi har från gymmet.

Då Krister har haft sena möten blev det lite nachos och öl på Luga´s restaurang i onsdags men vad gör det när klockan är halv tolv på natten och det är 18 grader utomhus.

Trevlig helg på alla som vi känner och det är roligt att ni följer bloggen:-)

/Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *