Middag med tyskar och österrikare (19 februari)

Blev bjudna till middag denna lördag. Middagen intogs på restaurangen i Intercontinental Hotel, 54 våningen i Zifeng. Nanjings högsta byggnad och idag den 14:e högsta byggnaden i världen.

Zifeng tower är 450 meter högt och byggnaden stod färdig 2009-2010 och var då den 7:e högsta byggnaden i världen. 72 våningar med restauranger, kontor, shopping och hotell och på översta våningen finns ett observatorium.

Alltid trevligt med lite middag men maten på restaurangen här var ingen höjdare den bara kostade pengar och vi fick inte det vi beställde.

Det här var en restaurang i kategorin ”Been there done that”

Vi fick inte vad vi beställt och kyparen påstår att det var rätt ändå. Maten vi vill beställa enligt Menyn fanns inte eller så serverades maten endast till lunch och du får endast dela ”Set menues ” på 2. Upplägget på talriken var väl OK ändå, men det ska smaka också.

Vi avslutade kvällen tillsammans med Harald och Liz på ”Ting Tang”

med lite champagne och småplock och lyssnade på live (modern Jazz) musik. Härligt att kunna avsluta kvällen på ett ställe där man kan få vad som står i menyn och även bli serverad enligt beställning.

Supertrevligt ställe kan varmt rekomendera ”Ting och Tang”.

/Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *