Ny frisyr hos MaW

Tänkte det kunde vara roligt att prova på något nytt och bestämde mig för att sätta ditt lite förlängningar i mitt hår. Det skulle visa sig ta 2 dagar och ungefär 6,5 timmar att fixa.

Var först där på en måndag för att tvätta mitt hår och sedan göra någon rakpermanent på mitt hår så det inte kommer locka sig naturligt utan kommer följa det nya hårets struktur som ska sättas dit om 2 dagar. Proceduren tog ca 2,5 timmar att utföra.

Ni anar inte hur väl omhändertagen jag blev. 2 personal hela tiden som passade upp på mig med fix av håret. Också personal som fixade med tidningar, kaffe och kollade så allt var bra hela tiden.

Ni anar inte hur nervös jag var när håret först klipptes av en decimeter innan de skulle sätta dit förlängningarna. När förlängningarna till sist var på plats och det klippte upp håret lite och senare även gjorde lockar i håret var jag nöjd, men plånboken var tom.

Än så länge är jag nöjd med mitt nya hår. Får väl se hur länge jag orkar fixa och dona med detta innan jag vill ha bort det. Håret sitter ordentligt fast med små små klämmor men tyvärr kliar de lite ibland annars är det OK, min hårfrisör Steven sa att håret skulle hålla i 2-3 månader, suck. Kanske tar bort det tidigare/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *