Pearl Gala

Kul att gå på lite fest men det krävs ju så mycket förberedelser, man måste ju fixa med så mycket, suck. Det är kläder, hår och associarer. I Kina är det lätt att hitta det mesta och för en rätt så billig penning men man behöver planera i förväg men det tycker inte Krister som fortfarande fredagen veckan före vår fest inte hade hittat någon ny kostym än och hellre njöt av god mat på Fairmont.

En drink på favorit stället ”Luga´s” på fredagkvällen innan vi tog ett par cyklar för att cykla hem och sova eftersom tidigt nästa morgon åka till Shanghai och hämta min klänning som min sömmerska sytt upp till festen åt mig och förhoppningsvis hitta en kostym till Krister.

Klockan 8 på morgonen gick tåget till Shanghai. Vi var trötta men så fort vi kom till tågstation och träffade på Madde och Andreas som skulle följa med oss blev det full rulle på oss alla.

Väl framme i Shanghai åkte vi för att hämta min klänning hos min sömmerska och lite shopping och mat var det sedan som stod på tur. En och annan drink slank också ner då solen började värma på.

I ett av köpcentren vi var i stod ett häftigt piano som Krister inte fick prova även om han ville och vi möte en dam som hade shoppat mer än Krister, Andreas och Madde tillsammans. Ingen av dem skulle lyckas hitta något. Jag köpte mig ett par riktigt snygga solbrillor på Gucci som (tro det eller ej) är värda varenda krona de kostade. Krister och Andreas sprang i alla kostymbutiker, lite kinkiga tror jag och Madde hon var in i varenda väskbutik men kunde inte riktigt bestämma sig heller så våran packning hem var lika stor som den var när vi kom hit förutom min klänning och ett par solglasögon, men kul hade vi i Shanghai ändå.

En resa med god mat och dryck och härligt sällskap. Här är vi på Bella Napoli och äter god Italiensk mat. Ägaren bjöd oss på lite Limonchello i restaurangen denna gång. Jag frågade om han kom ihåg att han för nästan ett år sedan sprang i gränden efter oss med 2 glas Limonchello. Och det gjorde han naturligtvis. Oss västerlänningar har de koll på.

Efter maten blev det lite pubrunda. En kinesisk vän Richelle mötte upp oss och hängde på. Ett av ställena vi besökte var Speak Low. Madde hittade sitt namn på en affär och var tvungen att posera lite.

På måndagen pratade jag med en kinesisk kompis som delade sin kontakt med sin stylist som jag bokade upp till kommande lördagen. Jag hann köpa mig ett par nya skor till min klänning innan Krister mötte upp mig för ett besök till Boss på Deji Plaza för att hitta kostym. Krister hittade 2 jätte fina kostymer som måtten skulle justeras lite på och vi skulle få hämta senare i veckan. Efter det tog vi en middag på Brown Stone för god mat igen. Äntligen hade han hittat kostymen för festen.

Tisdag och Onsdag skulle jag hinna med någon härlig promenad i vårvädret. Köpa lite accessoarer och tråd för att piffa upp min pärlväska till festen då temat var pärlor.

Krister och jag skulle också hinna med och träna lite och gå och lyssna på Allan när han spelade på Secco.

På fredagen var det dax att fixa lite naglar hämta kostymer och inhandla en snygg sjal och handskar som skulle matcha min klänning. Efter det kunde vi pusta ut för då hade vi allt vi ville ha inför festen.

Lördag var så Krister och klippt håret medans stylisten kom hem till oss för att hjälpa mig med mina förberedelser. Stylisten har vinterjacka och skor på sig, bli inte chockade, det är vinter både inne och ute för dem fortfarande. 🙂 Fick inte ha mina snygga Gucci på festen för Krister 🙁

På väg i bilen till Galan

Poseringar vid entreen.

Lite foton under festen

Posering inför hemfärd

/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *