Nya covidtester

4 november och dax för första testet av de 6 stycken vi ska göra under november månad.

Mottagningen där vi ska göra testerna ligger precis där vi bor. Vi kan checka i förväg från balkongen om det är mycket folk där så vi slipper stå i kö och vänta.

När vi kom dit visade personalen oss på en lite mindre kö och en skylt med en QR-kod för scanning(ovanligt :-)) ett formulär med massa uppgifter att fylla i igen.

När vi stod där och tryckte på telefonerna, kom en annan personal och sa att vi inte skulle stå där och visade oss till en liten lucka i en bod bredvid. En rymdmänniska i luckan tog hand om våra pass och en papperslapp(vi fått av hotellpersonalen där vi bor som vi var tvungna att ha med oss) och nu behövdes ingen QR-kod.

Undra om den andra kön endast var för kineser eller om det var för personer som rest i kina i områden där det funnits smittade. Spelar mindre roll då vi slapp att stå i en kö och kom fort därifrån. De 6 test som ska göras här kommer endast göras i halsen. Skönt att slippa nästest, dessutom skrapade hon bara lite på tungan så detta var en ren ”piece of cake”.

Lyckliga ni som slipper dessa tester/ Nina & Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *