Skickar hem packning till Sverige och flyttar

Nu börjar det dra ihop sig och det känns faktiskt väldigt skönt. Vi har börjat planera för packningen som ska hem till Sverige och flyttar till hotell svit igen den sista tiden som är kvar. Denna gång flyttar vi till Fairmont. En liten pausfika i flyttbestyren.

Även på 3 år hinner man samla på sig lite, så att sortera ut vad som ska med packningen till Sverige har inte varit lätt. Att välja vilka typ 8 par skor som ska vara kvar av dryga 50 par skor. Att välja någon klänning av dryga 40. Lättare sortera mellan höst/vinter kläder nu när temperaturerna är uppe i 25 grader igen och nu inte kommer sjunka något mer innan vi åker hem var lättare. Vi har också skruvat ned lite möbler så det tar mindre plats när flytt firman kommer och ska packa allt så det rymmer de 8 m3 vi får ha på planet hem till Sverige. Vin och barskåpet var också lätt sorterat då inget får tas med i planet hem till Sverige. Det fick utrymme i packningen till Fairmont.

På förmiddagen fredagen den 1 april kom de sedan och mätte in vad vi ville ha med oss till Sverige i packningen och vi hade 7,6 m3 det blev tummen upp, resterande packning åkte med i resväskor till vårt nya hem på Fairmont.

Nu väntar en vecka innan de kommer och packar våra saker men vi flyttar redan idag den 1 april till Fairmont.

När vi på eftermiddagen kom till Fairmont stod personalen och väntade givakt på oss. Vi fick ett härligt bemötande och det var fint inne i vår svit och vi har fått morgonrockar med våra namn broderade.

Vi har ingen balkong att sitta på men vi har en ljuvlig utsikt över hela stan

Imorgon blir det lite middag på Fairmont för att fira att vi flyttat från Somerset och att vår resa snart är över. Vi ser verkligen framåt att åka hem det är inget roligt för någon att vara här i Kina nu.

/Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *