Ståuppkomik som slutade fort

Åkte Lördagkväll på Vinprovning med ståuppkomik. Skulle bli lite annorlunda då polisen dök upp och tog en massa foton och ville prata med Ståupparna. Vi misstänker de saknade arbetstillstånd, i varje fall för komik 🤣

Kvällen började med en drink på Ritz-Carlton med vänner. Därefter tog vi oss till Finnegan’s för mat och komik. Till maten hade Galia fixat vinprovning. En god biff med friterad potatis ringar och grönsaker till.

Här riggas kameror och platser intas för ståupp. En härlig kväll med många skratt. När 2 av ståupparna var färdiga hann jag med ett toabesök och när jag kommer tillbaka är polisen på plats. Inga foton här inte och det såg inte bra ut. Alla kände sig olustiga efter att blivit fotade av polisen. Ståuppare togs åt sidan.

Kvällen avslutades fort men alla i publiken hann att få sig många glada skratt innan allt avslutades. Efter komiken tog Madde, Andreas, Krister och Jag lite nattvickning och lite dryck innan hemfärd.

Dagen efter såg ståupparna ut så här. Inte helt tillfreds men ingen var fängslad men vad som händer sedan vet ingen. troligtvis har de kört utan arbetsvisa i Kina och det är inte tillåtet.

Trevlig lördag kväll/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *