Jobbvecka

Första arbetsveckan för Krister efter att ha varit ledig i 14 dagar för firande av Kinesiska nyåret ”Oxensår” och första vardagen för mig efter en månad i karantän.

En trist och tråkig Måndag vad passar inte bättre än att måla lite. Till kvällen åkte vi till Xuanwu lake för att se om plommonträden blommade i allén men det var knappt knopp på träden. Tog en promenad innanför muren för att sedan åka vidare till ”La Mia Casa” för lite pizza.

Tisdagen började lite bättre, skulle bli en liten jogging och promenad tur utmed floden på nästan 14 km. Lite blåsigt men varmt och skönt ute.

Onsdagen En liten shoppingrunda med Marzano-lunch och kaffe i det fina vädret på balkongen. Underbart väder perfekt för att sitta på uteserveringen på restaurang Marzano i solen, men det fick man inte så jag beställde mat hem istället. Kineser är konstiga.

Onsdag kväll blev det en middag på La Mia Casa igen eftersom restaurangen ligger vägg i vägg med puben ”Secco” där Allan hade spelning för kvällen. En härlig onsdagkväll med dart, lite vin och musik. Ägaren hade en helmysig hund som naturligtvis var i vägen hela tiden. En och annan matbit hann den väl få i sig då den inte blev attackerad av pilar vid darttavlan. Musiken vilket Krister hade svårt att släppa och fortsatte spela även senare hemma på kvällen.

Torsdagen började i lite lugnare tempo eftersom jag fortfarande har lite ont efter mina träningsrundor i karantän. Fick helt enkelt bli shopping och lunch på Luga´s. Handlade en ny klänning på Michael Kors som jag provat in igår (tvungen kolla med min manager om jag fick inhandla den 🙂 ) och några blusar på Zaras.

Lovar, jag handlade inte någon jacka med nalle på ryggen som vissa andra gjorde, men jag var nog bra sugen på lite chinastyle.

Mötte en söt bulldog men för min smak lite för tjock när jag var på väg till Luga´s för sen lunch. Det tog tid för mig att gå till restaurangen då det var tungt att bära alla shopping påsar:-), hade inte någon bärare med mig idag.

Fredag var det Regn och åter regn. Jag och Ana skulle gå en promenad idag men vi bojkottade den, vi bestämde att det fick bli lite badminton nästa vecka istället.

Fredagkvällen avslutades med middag tillsammans med James och Allan på James restaurang. Efter maten gick vi vidare till Luga´s för en drink, där vi träffade Greg och Sidney.

Ett trevligt avslut på denna arbetsvecka /Nina & Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *