7 April – Lastbilen här för flyttkalaset till Sverige

9:30 mötte vi upp lastbilen och personal för flytten till Sverige. En jobbig dag. Det är tufft att sitta på soffan, spela lite spel på telefonen och emellanåt peka på saker och säga att det tillhör hotellet. Packar de ner hotellets saker blir det dyrt 🙂

Packningen flöt på och 14:30 var de färdiga på eftermiddagen och då hade personalen haft en timmes lunch också. Krister och jag hann också med att lyxa med kaffe, McDonalds och glass under tiden.

Hade missat två askar med diskmedelstabletter under diskbänken i köket. Messade till våra svenska norrlandsgrannar(Mellin från Örnsköldsvik) att de kunde få dem och gick ner en trappa och ställde dem utanför deras dörr eftersom de var på jobbet.

Lastbilen blev inte full men vi hade samlat på oss 50 kartonger fyllda med skit.

När hotellägenheten var tömd skrev Krister på en massa papper och sedan lämnade vi Somerset. Nu är vi utan pass i 3 dagar. När vi får tillbaka dem ska vi gå tillbaka till Somerset för utcheckning och hämta vår deposition. Sedan är allt klart med Somerset och vi kan njuta av vår service på Fairmont hotell tills det är dax att åka hem till Sverige.

/Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *