Ansikts- och fotmassage i veckan

I veckan har jag hunnit med ansiktsmassage och fotmassage. Ana bjöd med mig på Tai massage i Laomendong, dit jag tog cykeln och cyklade naturligtvis fel och kom alldeles försent. Ca 20 minuter försenad men vad gör det i Kina här håller ingen tiden.

Ana och jag fick flytta oss runt på 4 soffor i ”Tai Oursea’s” entré.

Soffa 1: Ta av skorna. Soffa 2: Tofflor och Te att dricka. Soffa 3: Fottvätt. Soffa 4: Vänta på personal för massage.

Väl i massagerummet fick vi snygga pyjamaser att byta om till och varsin madrass att ligga på. Vi låg bra på madrasserna men man kan ju undra hur bra arbetsställning för kineserna det var.

Efter massagen kom de in med en skål med kidneybönssoppa och en kopp varmt te. Precis det man önskar sig en dag med över 30 graders fuktig värme.

Inte det godaste jag ätit. Smakade lite, det finns ju kameror överallt i Kina så med all respekt till personalen. 🙂

Eftersom det är rätt skönt med massage hann jag naturligtvis prioritera (i mitt upptagna liv) en Koreansk fotmassage med Liz ett par dagar senare samma vecka. Vi njöt när de slipade våra fötter lena och rena med skärblad och fotfilar. Och i fotbaljan där vi badade fötterna var det massor av kryddor, olja och vinäger. Underbart skönt.

Efter fotmassagen gled vi runt med våra babyfötter i våra skor på en promenad förbi Catharina parken till en Mexikansk restaurang för mat men den var stängd som vi gled vidare till restaurang Wagas för lunch.

/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *