Dåligt inflytande

Vi brukar prata om dåligt inflytande och vem som har det på vem. 🙂 Roligt har vi i varje fall med Madde och Andreas (trots att de är landkrabbor från Örebro:-))

Här är vi och partar loss och troligtvis så försöker vi få Krister att vara tyst eftersom Andreas säkert redan har somnat. ACE tid 4:30-19:30.

Var en dag till purple mountain och skulle bara ta en promenad runt en liten badsjö (Qixia Lake) och tillbaka det blev bergsbestigning.

Måste varit Maddes dumma ide kan aldrig varit jag som puschat för, ”några trappsteg till så vänder det snart och går nerför” 🙂

Tur Madde fick bestämma att vi skulle äta på en italiensk restaurang efteråt. Hade jag bestämt då hade det blivit ….. Ni förstår familjen Fall har det inte lätt med oss.

Vi har inte heller lätt. Varje gång vi ska träffas har vi en ACE tid att passa. Det betyder kom gärna en timme innan utsatt tid till bestämt möte:-) ungefär samma sak när vi åker ifrån en park/restaurang och bokat en bil tillsammans. Den som inte springer efter didi bilen som är bokad har risken att inte komma med och sover man är risken att Nina stänger dörren på bilen och då kan man bli kvar i den. Det gäller att vara med.

Ofta kommer vi i varje fall till sist överens om var vi ska vänta på vår bil. Säkert har didi föraren ändå inget problem att se vilka passagerare han ska plocka upp när det kommer 4 irrande blondiner springandes och idag med cowboy hattar på huvudet eftersom det var klädkoden för denna kväll.

Här är vi på Brunch på restaurang Finnigans som slutade med en pubrunda på 1912. Hamburgaren där var toppen och likaså Irish Coffee’n.

Vi var en lördag på utflykt till Niushoushan som mellanlandade med besök på matmarknad som var på vårt nya hotell. Slutade sedan med ABBA på Lugas. Kan vara så att det är Lugas som har dåligt inflytande. Ägaren och restaurangen heter Lugas och det är en mexikansk restaurang och maten där är bara bäst.

Här är vi och promenerar på glasbron i Niushoushan.

Dåligt inflytande, vi har fått familjen Fall att börja gilla cykling och i Niushushanparken har de e-bikes nu men tyvärr var de inte färdiga för att användas idag så vi fick promenera.

På matmarknaden och träffade Lugas och andra vänner vi lärt känna. Här står Madde och Andreas och väntar på tacos, öl och Mojito som Tom och Lugas fixar till.

Belv som sagt en tur till restaurang Lugas på grund av hans dåliga inflytande. Kineserna kan det där med att lura oss. Tydligen även Tyskar eftersom det blev dans hela kvällen.

Spelar ingen roll vem som har dåligt inflytande på vem, huvudsaken är att vi Expats har kul när vi är i Kina, för det är inte lätt alla gånger.

Nästa inlägg blir bilder ifrån Beijing som vi kom hem ifrån igår.

Lev livet finns bara ett/Nina & Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *