Fukten har börjat….

Börjar bli varmt och fuktigt i Nanjing igen men fortfarande kallar kineserna det för Spring och använder kappor utomhus.

Trafiken har börjat öka, alla barn är tillbaka i skola och på dagis nu och vi har börjat bada i vår pool och tränat på vårt gym. Man hoppas det är ett tecken i rätt riktning bort från covid. Då man känner förhoppningar om sista tiden här dyker ett meddelande på WeChat om testkit upp :-(men vänta det var från Somerset tar bort dem som vänner på WeChat vi bor ju faktiskt på Fairmont. 🙂 )

Var på fotmassage häromdagen för att lugna ner nerverna lite 🙂

…för att senare på kvällen se på hur kineser tar emot en välkomstdrink med mask på sig medans personalen inte använder mask. De kinesiska kunderna använder fortfarande mask när de själva sitter och tittar i menyn tillsammans och drar sedan därifrån. Undrar vad det var fel på?

I lördags var vi ute på en cykeltur och i söndags blev det Niushoushan som har öppnat igen, men vi höll knappt på att komma in i parken (utlänningar som kan bära på covid) ska bli skönt att åka hem men klimatet kommer vi sakna här.

Tänk att endast behöva vinterkläder när man ska leka i snö och åka skidor och att njuta utomhus av glass varje dag 🙂

/Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *