Onsdag 20 april 2022

Idag skulle jag ha varit ute på promenad med Alice men var tvungen att säga nej. Sitter och vilar ett knä sedan igår vid lunchtid. Antar det beror på att jag belastat knät för mycket och haft fel skor :-(.

Förlåt Alice vi får ta en promenad nästa vecka.

Vilken tur Krister har som är på jobbet nu och slipper ha en gnatande kärring efter sig 🙂 Tur också att de öppnat vår relaxavdelning idag då kan jag gå och anstränga mig på nästa ställe 🙂 Undra hur länge jag egentligen ska ha ont i knät 🙂 kanske tills vi åker hem 🙂

Nej! Det är trist att ha ont i knät men jag överlever och det är bra att Krister arbetar på jobbet. Kineserna klarar sig inte utan honom. Han har arbetat hemifrån sedan den 15 mars men de flesta kineser har varit tillbaka sedan länge och jobbat på deras kontor. Märkligt att han inte får vara på kontoret. Mycket är konstigt så fort det är en ”Foreigner” med i bilden här i Kina och aldrig är det någon som har svaret när man frågar Varför?

Idag onsdag fick de ta nya covid tester på hans jobb. 3 dagar efter han är tillbaka där. De är inte kloka.

När jag var i Wetland Park i måndags stuntade alla vakter i alla fall i mig, de stod och halv sov och sa ingenting om någon mask eller QR-kod trots att högtalarna skrek om det. Gick längs hela floden ned till Nanjing Eye (kan vara en av orsakerna av mitt onda knä) utan mask i värmen och möte vakter och städpersonal, ingen sa något till mig. Känns skönt. Helt absurt att Krister måste testa sig nu. Vad håller personalen på SAC på med?

Hoppas mitt knä snart är bättre så jag kan gå ut och svettas igen 🙂

Trevlig onsdag/ Nina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *