Påskhelgen

Påskhelgen firade vi tillsammans med Madde och Andreas. Till lunchen på påskafton åt vi lite ägg, köttbullar, skinka, vårrullar och sallad hemma i lägenheten och till kvällen var vi bjudna på fest (ute på landet) hos Madde och Andreas. Vi hade en supertrevlig middag och spelade lite kort. Tyvärr fick vi avbryta mitt i kortspelet för någon höll på trilla av stolen när ögonen gick i kors. Vi avbröt precis när jag tappat ledningen till Madde. Krister och Andreas låg ju naturligtvis sist eftersom de tittade mer i ölglaset eller om det var rödvins glaset, kanske därför Andreas blev så trött:-)

Det är tufft för männen i kina när de ska jobba för 2 och när de dessutom måste vara hundvakt ibland.

Andreas och Madde hade grillat supergott kött och såserna de gjort (Bearnaisesås och Aioli) det var supergott och alla tillbehör som de fixat till. Tur Andreas var vaken vid grillen….

Hunden Coco de var hundvakt till var härlig och hade full koll på alla och när barnvakten somnade då sov hunden också på ena ögat eftersom Madde var ju fortfarande uppe.

Söndagen därpå var grillmästaren väldigt pigg och ville ta igen gårdagen han sovit bort. På förmiddagen promenerade vi på muren och shoppade i Lamendong och åt lunch på Blue Frog. Alla tog Hamburgare utom jag som tog en sallad.

På kvällen hade vi bokat bord på SangriLa där vi åt Hot pot.. Kinesisk dopp i gryta och är hur gott som helst men väldigt spicy.

Man får in en massa råa köttbitar, grönsaker och svamp. Man väljer en grytbas, stark eller svag. Därefter lägger man i sina ingredienser i grytan och låter de kokas. Väl klart doppar man de i en skål med sås av egen mix. Gott!!

En trevlig helg och alla skålar vi tog gick till våra barn vi saknar så som fyllde år fredagen den 2 april. Tänk om de hade kunnat varit här eller vi hos dem.

/Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *