Strömavbrott i skyskrapa

Helt plötsligt blev det svart när vi skulle gå ut och gå en kvällspromenad.

Klockan var efter 20:00 så det var mörkt både inne och ute. Från våra fönster på våning 52 såg vi att de lyste i alla hus runtomkring oss. Det verkade vara lokalt strömavbrott i vår skrapa vilket också skulle visa sig.

När vi gick ut i korridoren var det mörkt..

Mörkt…

Vi gick med våra ficklampor ut i korridoren och tog nödutgången ner. Vi tänkte gå ner till loungen våning 37 så länge tills de löst elavbrottet.

Efter bara några minuter började hissar låta och Krister vägrade gå några fler trappsteg och vågade sig på hissen när den kom.

Fortfarande var det delvis svart i huset så jag vägrade åka hiss han fick åka själv. När han var nere på våning 37 messade jag honom och det hade gått bra. Då tog jag också hissen ner och kunde se genom hissen när Krister stod och väntade på mig.

Vi möte personal, kunder och reparatörer nere på våning 37. De höll på och löste avbrottet och hade börjat tända upp det mesta av skrapan och hissarna var OK att använda.

Jag var ändå nervös att hissen skulle stanna när vi åkte till bottenvåningen för att gå ut på vår promenad.

Krister I shorts och Hoodie och jag i jeans och linne. Blev en skön promenad på dryga 5 km i ca 19 graders värme och när vi kom tillbaka lyste Fairmont som vanligt igen.

/Nina och Krister

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *